Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή στην Ρόδο.

07 Νοεμβρίου 2011 18:19

Εξιχνιάστηκε ακόμη μια (1) κλοπή μοτοποδηλάτου

Συνελήφθη την χθες (06-11-2011) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 27χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στην Κρεμαστή Ρόδου, ο 27χρονος εισήλθε σε αυλή οικίας 47χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από αποθήκη (7) μπαταρίες αυτοκινήτου και διάφορα εργαλεία. Ο 27χρονος έγινε αντιληπτός από τον παθόντα ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν τον 27χρονο και σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

 ένα (1) ζεύγος μάλλινα γάντια,

 ένα (1) αναδιπλούμενο μαχαίρι συνολικού μήκους 16 εκατοστών,

 ένα (1) πολυεργαλείο με αναδιπλούμενο σουγιά λάμας μήκους 6 εκατοστών.

Επιπλέον στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος είχε στην κατοχή του ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο είχε αφαιρέσει από περιοχή της Ρόδου.

Τα κλαπέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον δικαιούχο, ενώ το δίκυκλο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και φυλάσσεται προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos