Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μοτ/τας σε Κω

05 Δεκεμβρίου 2011 17:34

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω,

η κλοπή δίκυκλης μοτ/τας που έγινε σε βάρος αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν την 19-05-2010.

Ειδικότερα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν για κλοπή και χρήση δίκυκλης μοτ/τας .Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 25χρονος αλλοδαπός την 19-05-2010 αφαίρεσε έξω από την οικία ομοεθνή του στην περιοχή Πατησίων Αττικής, την δίκυκλη μοτ/τα , την οποία στην συνέχεια μετέφερε στην Κώ όπου κατελήφθη να την οδηγεί στην περιοχή της Αντιμάχαιας.

Δίκυκλη μοτ/τα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον δικαιούχο.

Δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης ορίων αυτοφώρου αδικήματος. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί κ. Εισαγγελέα Κω.


Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, η κλοπή δίκυκλου μοτ/του που έγινε σε βάρος ημεδαπού την 1/2-12-2011 .

Ειδικότερα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανηλίκων ημεδαπών για κλοπή δίκυκλου μοτ/του και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 16χρονος ανήλικος ημεδαπός νυκτερινή ώρα της 1/2-12-2011 αφαίρεσε το δίκυκλο μοτ/το ιδιοκτησίας ενός 23χρονου ημεδαπού και στην συνέχεια το έδωσε στον 17χρονο ανήλικο ημεδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Δίκυκλο μοτ/το κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον δικαιούχο.

Δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης ορίων αυτοφώρου. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί κ. Εισαγγελέα Κώ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos