Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις διαρρήξεων σε καταστήματα στην Άνδρο

19 Δεκεμβρίου 2011 19:08

Συνελήφθησαν δυο (2) Αλβανοί και αναζητείται άλλος ένας (1) ομοεθνής τους

Συνελήφθησαν, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 20 και 25 ετών, για διακεκριμένες κλοπές και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη 26χρονου ομοεθνή τους, που αναζητείται.

Ειδικότερα το Σάββατο (17-12-2011) το απόγευμα, στο Γαύριο Άνδρου στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούσαν περιπολούντες αστυνομικοί, εντοπίστηκαν οι τρεις αλλοδαποί να κινούνται πεζοί και στην θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή.

Από την καταδίωξη που ακολούθησε συνελήφθη ο 25χρονος, ο οποίος διαμένει παράνομα στην Χώρα, και βρέθηκε στην κατοχή του το χρηματικό πόσο των 45 ευρώ σε κέρματα, τα οποία του είχαν παραδώσει οι δυο ομοεθνείς του.

Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας εκδόθηκαν αναζητήσεις και συνελήφθη χθες (19-12-2011) το βράδυ κατά την άφιξη του στον λιμένα της Μύκονου, από λιμενικούς, ο 20χρονος. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Άνδρο, σε ενοικιαζόμενο Ι.Χ.

επιβατικό αυτονόητο που χρησιμοποιούσαν και σε κατάλυμα που διέμειναν ο 20χρονος και ο 32χρονος βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, δυο φακοί χειρός, κοσμήματα, καθώς και πλήθος κλοπιμαίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Έχουν εξιχνιαστεί συνολικά τρεις (3) διαρρήξεις σε καταστήματα, από τα

οποία αφαίρεσαν χρήματα και προϊόντα και συγκεκριμένα:

Το χρονικό διάστημα από 15 έως 16/12/2011, διέρρηξαν κατάστημα (πρακτορείο ΟΠΑΠ) στην Χώρα Άνδρου,

Το χρονικό διάστημα από 16 έως 17/12/2011, διέρρηξαν κατάστημα (Super Market ) στην Χώρα Άνδρου,

Την χρονικό διάστημα από 16 έως 17/12/2011, διέρρηξαν κατάστημα ψιλικών στο Μπατσί Άνδρου.

Ο 20χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ σε βάρος του 25χρονου, οποίος αφέθηκε ελεύθερος, θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Την προανάκριση διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου, το οποίο διερευνά τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Μέρος των κατασχεθέντων αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευση τους.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos