Ιδρύεται η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου (ΕΛΦΕΕ Ρόδου)

24 Δεκεμβρίου 2011 21:04

Μετά τη συγκέντρωση 30 και πλέον υπογραφών, κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ρόδου το

καταστατικό ίδρυσης της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου (ΕΛΦΕΕ Ρόδου) που σκοπό έχει την εκπροσώπηση, ενημέρωση και συντονισμό όλων των ελευθέρων επαγγελματιών λογιστών-φοροτεχνικών και τελική επίτευξη την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς τους ιδιώτες και επαγγελματίες της Ρόδου.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των λογιστών-φοροτεχνικών που επιθυμούν να έχουν λόγο και συμμετοχή στη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Η επιτυχία του εγχειρήματος είναι μονόδρομος, δεδομένων του οικονομικού κλίματος και των κοσμογονικών αλλαγών που συντελούνται στη χώρα μας, και στον κλάδο ειδικότερα. Οι νέοι κανόνες και διαδικασίες που διέπουν τη λειτουργία του επαγγέλματος και επιβάλουν πλέον τη συνυπευθυνότητα δεν συγχωρούν τα λάθη του παρελθόντος.

Όσοι και όσες συνάδελφοι επιθυμούν να εμπλακούν στις διαδικασίες του συλλόγου μπορούν να το δηλώσουν, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που θα βρουν στην διεύθυνση: http://www.lsr.gr/forum.

Για τη Συντονιστική επιτροπή

Ηρακλείδης Ιωάννης

Παπαγρηγορίου Νικόλαος

Παπαδημητρίου Παναγιώτης

Χατζημιχάλης Κωνσταντίνος

Χούλης Αλέξανδρος

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos