Συνελήφθησαν δυο (2) ημεδαποί για κλοπή, καθώς και δυο (2) ημεδαπές

29 Δεκεμβρίου 2011 17:20

για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στην Ρόδο. Εξιχνιάστηκε μια κλοπή κοσμημάτων από οικία

Συνελήφθησαν, σήμερα (29-12-2011) το πρωί στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, τέσσερις ημεδαποί Ρομά, εκ των οποίων ένας ανήλικος 15χρονος και ένας 21χρονος για κλοπή, μια 29χρονη για αποδοχή κλοπιμαίων και μια 45χρονη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα υστέρα από αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 15χρονος μαζί με τον 21χρονο, χθες (28-12-2011) το μεσημέρι, μπήκαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε οικία 29χρονου ημεδαπού στην πόλη της Ρόδου και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής εκτιμώμενης αξίας 15.000 ευρώ, μέρος των οποίων πούλησαν έναντι του χρηματικού ποσού των 400 στην 29χρονη.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας για την εξιχνίαση της κλοπής και την σύλληψη των δραστών, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συντονισμένη επιχείρηση στον καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Καρακόνερο, κατά την οποία εντοπιστήκαν οι φερόμενοι ως δράστες και βρέθηκαν κρυμμένα μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων.

Κατά την διάρκεια της ίδιας αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη η 29χρονη στην κατοχή της οποίας βρέθηκε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε τα κλοπιμαία που της πούλησαν ο 15χρονος με τον 21χρονο.

Επίσης συνελήφθη η 45χρονη μητέρα του 15χρονου, κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανήλικου.

Το σύνολο των κλεμμένων κοσμημάτων κατασχέθηκε και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos