Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για κλοπή από κατάστημα στην Θήρα

13 Ιανουαρίου 2012 18:19

Συνελήφθησαν χθες (12-1-2012) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας (δυο άνδρες 35 και 34 ετών και δυο γυναίκες 27 και 29 ετών), κατηγορούμενοι για κλοπή

Επιπλέον η 27χρονη κατηγορείται για παράνομη διαμονή στην Χώρα.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Φηρών Πύργου Θήρας, οι συλληφθέντες αφαίρεσαν από κοινού, από κατάστημα (Super Market) προϊόντα συνολικής αξίας 512 ευρώ.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή από υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο περιπολούντες αστυνομικοί και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα στην κατοχή των συλληφθέντων και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον της κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.


Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για απόπειρα κλοπής και οπλοκατοχή στην Ρόδο

Συνελήφθη χθες (12-1-2012) στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 32χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής και οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, ο συλληφθείς εντοπίστηκε από περιπολούντες αστυνομικούς να έχει μπει, παραβιάζοντας την περίφραξη, σε προαύλιο χώρο ξενοδοχείου με σκοπό την κλοπή και συνελήφθη.

Επιπλέον σε έρευνα που έγινε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα με την οποία ο 32χρονος προσέγγισε τον χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 12 εκατοστών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos