Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός ακόμη αλλοδαπού

18 Ιανουαρίου 2012 12:00

για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που διακινούσε και εμπορεύονταν ηρωίνη στη Ρόδο.
Ανακοινώνεται ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη υπηκόου Αλβανίας ηλικίας 51 ετών, ο οποίος αναζητείται, για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την συνεχιζόμενη αξιοποίηση των στοιχείων και διερεύνηση της υπόθεσης, ο 51χρονος, ήταν μέλος της εγκληματικής ομάδας που εξαρθρώθηκε και είχε ρόλο αποδέκτη και διαχειριστή μέρους των εισπράξεων, που προέρχονταν από την εμπορία των ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά στην εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν επτά αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας 27, 32, 27, 21, 28, 51 και 34 ετών, από τους οποίους συνελήφθησαν τέσσερις (οι δύο 27χρονοι, ο 32χρονος και ο 21χρονος), ο 28χρονος και ο 51χρονος αναζητούνται, ενώ ο 34χρονος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση και διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.


Θάνατος κατά την διάρκεια οικοδομικών εργασιών στην Ρόδο

Χθες (17-01-2012) το πρωί γνωστοποιήθηκε στις Αστυνομικές Αρχές, από ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, ο θάνατος 46χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο 46χρονος, εργολάβος οικοδομών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, πεσμένος μέσα σε δωμάτιο ισόγειας οικοδομής, στην περιοχή Ασκληπιείο Ρόδου, από συνάδερφο του οικοδόμο.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., στο Αγροτικό Ιατρείο Γενναδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Διενεργείται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του θανάτου από τον Αστυνομικό Σταθμό Γενναδίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos