Κατασχέθηκαν επτά (7) αυτοσχέδια τσιγαριλίκια με ακατέργαστη κάνναβη.

11 Φεβρουαρίου 2012 13:58

Συνελήφθη χθες (9-2-2012) στην Ρόδο, από αστυνομικούς της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε Ρόδου, ένας ημεδαπός ετών 36, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα χθες (9-2-2012) το μεσημέρι, στα πλαίσια αστυνομικών έλεγχων που ενεργούσαν αστυνομικοί της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας στην πόλη της Ρόδου, ο 36χρονος ημεδαπός βρέθηκε να κατέχει πάνω του επτά (7) τσιγαριλίκια με ακατέργαστη κάνναβη, τα οποία και κατασχέθηκαν

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρόδου.

Σύλληψη ενός (01) ημεδαπού για ναρκωτικά και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Κατασχέθηκαν (134,4) γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (10-02-2012) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας (01) ημεδαπός ηλικίας 51 ετών, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (10-02-2012) το βράδυ, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνα που έγινε στην οικία του 51χρονου στην Κω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 Εννέα (09) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους (134,5) γραμμάρια.

 Μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε τρία (3) γραμμάρια σπόρους κάνναβης.

 Δέκα ναρκωτικά δισκία ΧΑΝΑΧ

 Ένα μαχαίρι με μήκος λεπίδας δώδεκα εκατοστά

 Μία ζυγαριά ακριβείας.

 Το χρηματικό ποσό των χιλίων διακοσίων ( 1200) Ευρώ.

Οι συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


Συνελήφθη δύο(2) ημεδαποί για παράβαση του Ν. περί όπλων και του Κ.Ο.Κ και ένας αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, στην Ρόδο.

Συνελήφθη προχθές (09-02-2012) το βράδυ στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 52 και 58 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί όπλων και του Κώδικα οδικής κυκλοφορίας και ένας41χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε Ρόδου, στα πλαίσια των προληπτικών ελέγχων που ενεργούσαν στην περιοχή Καλλιθέας Ρόδου, βρήκαν εντός του Ι.Χ Ε αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 52χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτη τον 41χρονο αλλοδαπό, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο με οκτώ πλήρη φυσίγγια και ένα τσεκούρι.

Όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, το κυνηγετικό όπλο και τα φυσίγγια ανήκαν σε 58χρονο ημεδαπό, ο οποίος δεν είχε ανανεώσει την άδεια κατοχής του κυνηγετικού όπλου.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος ημεδαπός είχε τοποθετήσει, στο Ι.Χ.Ε αυτ/το που οδηγούσε, πινακίδες κυκλοφορίας που ανήκαν σε άλλο εγκαταλειμμένο όχημα.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ναρκωτικό χάπι για το οποίο δεν κατείχε ιατρική συνταγή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos