Εξιχνιάστηκε η κλοπή χρηματοκιβωτιου από οικία στην Μύκονο

20 Φεβρουαρίου 2012 19:52

Μύκονο. Συνελήφθησαν τρείς (3) αλλοδαποί για παράνομη οπλοκατοχή και διακεκριμένη κλοπή

Εξιχνιάστηκε προχθές (18-02-2012) από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου η κλοπή χρηματοκιβωτίου από οικια 56χρονού ημεδαπού στην Άνω Μερά Μυκόνου (Σχετικό το από 17-02-2012 Δελτίο Τύπου).

Συνελήφθησαν στην Μύκονο τρεις αλλοδαποί, από τους οποίους δυο 30χρονες υπήκοοι Βουλγαρίας και ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή και διακεκριμένη κλοπή.

Ειδικότερα την Παρασκευή (17-02-2012), κατα την διάρκεια εκτεταμένων αστυνομικών ερευνών εντοπίσθηκε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο είχαν στην κατοχή τους οι συληφθέντες, και σε έλεγχο που έγινε βρέθηκαν μέσα σε αυτό:

• Ένα πιστόλι

• Τρίαντα επτά (37) φυσίγγια διαμέτρου 7,65 χιλιοστών

• Μέρος των κοσμημάτων που υπήρχαν στο κλεμένο χρηματοκιβώτιο

Από τη διερέυνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε οτι οι συλληφθέντες σχεδίασαν απο κοινού και πραγματοποίησαν την κλοπή του χρηματοκιβωτίου, το οποίο στην συνέχεια διέρρηξαν και εγκατέλειψαν στον χώρο Διάθεσης Απορριμμάτων Μυκόνου.

Τα κοσμήματα που βρέθηκαν, αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Επιπλέον στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, προέκυψε ότι το όπλο και τα φυσίγγια που βρέθηκαν, ανήκαν στον 56χρονο, ο οποίος τα κατείχε παράνομα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο και ο παράνομος οπλισμός κατασχέθηκαν.

Οι συληφθέντες αφέθηκαν ελέθευροι και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός γιατί παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του

αστυνομικό-τροχονόμο στη Σύρο.

Συνελήφθη σήμερα (20-2-2012) το πρωί στην Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης, ένας 33χρονος ημεδαπός, γιατί πρώτες πρωινές ώρες, παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του, 25χρονο αστυνομικό, ο οποίος διενεργούσε τροχονομικό έλεγχο στην Ερμούπολη Σύρου και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε.

Ο τραυματισθείς αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Από την αστυνομική ερεύνα και αναζήτηση, που ακολούθησε, εντοπίστηκε ο 33χρονος στην οικία του και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, για αντίσταση και σωματική βλάβη, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου


Συνελήφθη ένας (1) ανήλικος αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας στην Κάλυμνο.

Συνελήφθη το Σάββατο (18-02-2012) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, ένας ανήλικος 17χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα στην πόλη της Καλύμνου, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στον ανήλικο 17χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του με σκοπό την πώληση και κατασχέθηκαν:

• Διακόσιοι επτά (207) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ήχου (CD), Ελλήνων και Ξένων καλλιτεχνών και

• εκατόν ογδόντα έξι (186) κλεψίτυποι πολυμορφικοί ψηφιακοί δίσκοι εικόνας (DVD), διαφόρων Ελλήνων και Ξένων παραγωγών,

χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία ασφαλείας του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, η οποία του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κω.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos