Συνελήφθη ένας αλλοδαπός για πλαστογραφία και παράνομη διαμονή στην Ρόδο

22 Φεβρουαρίου 2012 18:28

Συνελήφθη χθες (21-2-2012) απόγευμα στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 36χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν κατηγορούμενος για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη διαμονή στην Χώρα.

Ειδικότερα προχθές (20-2-2012) το μεσημέρι στην πόλη της Ρόδου, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, ο 36χρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς σχετικά έγραφα που κατείχε για την παραμονή του στην Χώρα.

Από την περαιτέρω διερεύνηση αυτών των εγγράφων διαπιστώθηκε ότι κατείχε πλαστογραφημένη βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής, η οποία κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Αναζητούνται δύο (2) άγνωστοι δράστες για ληστεία

σε βάρος ημεδαπής στην Άνδρο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες (21-2-2012) στην Άνδρο πραγματοποίησαν ληστεία σε βάρος 47χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα χθες το βράδυ στο Μπατσί Άνδρου, οι δυο δράστες εκμεταλλευόμενοι την είσοδο της 47χρονης στην οικία της και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, την ακινητοποίησαν και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 650 ευρώ, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κάρτες τραπεζών, βιβλιάρια καταθέσεων και προσωπικά της έγγραφα.

Οι δραστες διέφυγαν με επιβατικό αυτοκίνητο και αναζητούνται.

Η προανακριτική έρευνα διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos