Αστυνομικό δελτίο περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

04 Απριλίου 2012 12:26

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ημεδαπού για αρπαγή τσάντας, στην Κάλυμνο.

Δικογραφία σχηματίστηκε χθες (3.4.2012) από το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου σε βάρος ενός 33χρονου ημεδαπού για κλοπή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, προχθές (2.4.2012) το πρωί στην Κάλυμνο, ο 33χρονος επιβαίνοντας σε δίκυκλο, αφαίρεσε από την κατοχή 53χρονης ημεδαπής, που κινούνταν πεζή, μια τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ μαζί με προσωπικά αντικείμενα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


Συνελήφθησαν δυο (2) ημεδαποί Ρομά για κλοπή, στην Ρόδο.

Εξιχνιάστηκε μια κλοπή αυτοκίνητου. Συνελήφθησαν χθες (3.4.2012) στην Ρόδο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δυο ημεδαποί Ρομά ηλικίας 41 και 17 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, περιπολούντες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους συλληφθέντες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 06.04.2012.

Το αυτοκίνητο αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον δικαιούχο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Καταγγέλθηκε διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στην Ρόδο

Ο δράστης αναζητείται Χθες (3.4.2012) καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, από 51χρονο ημεδαπό, ότι Κυριακή (1.4.2012) το βράδυ, άγνωστος δράστης αφού παραβίασε την πόρτα του καταστήματος (κοσμηματοπωλείου) που διατηρεί στην παλιά πόλη της Ρόδου, αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής εκτιμώμενης αξίας 60.000 ευρώ.

Ενεργείται έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες της διάρρηξης και να εντοπισθεί ο δράστης ή οι δράστες.

Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός για χρήση πλαστού ταξιδιωτικού έγγραφου, στην Κω.

Συνελήφθη χθες (3.4.2012) στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, ένας 20χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν, για χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα ο 20χρονος κάνοντας χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας επιχείρησε να αναχωρήσει από τον Κρατικό Αερολιμένα Κω για χώρα του εξωτερικού.

Το πλαστό δελτίο ταυτότητας κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos