Αστυνομικό δελτίο

30 Απριλίου 2012 00:00

Καταγγέλθηκε κλοπή από Ιερό Ναό, στην Μύκονο Χθες (27.4.2012) το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, από 60χρονο και 50χρονη, ότι το

χρονικό διάστημα από 01-03-2012 έως 27-04-2012, στην Χώρα Μύκονου, άγνωστος δράστες αφαίρεσε από Ιερό Ναό, που βρίσκεται στο περιβάλλοντα χώρο συγκροτήματος κατοικιών ιδιοκτησίας τους, το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ.

Ενεργείται έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου για την εξακρίβωση των συνθηκών της κλοπής τον εντοπισμό και του δράστη.



Συνελήφθησαν δυο (2) ημεδαποί τσαντάκηδες και αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους, στην Ρόδο.

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) αρπαγές τσαντών.

Συνελήφθησαν προχθές (26.4.2012) το βράδυ στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δυο ημεδαποί ηλικίας 22 και 25 ετών κατηγορούμενοι για αρπαγές τσαντών. Για την ιδία υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη 23χρονου ημεδαπού, συνεργού του 22χρονου, που αναζητείται για αρπαγές τσαντών.

Ειδικότερα ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχειών διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες προχθές το απόγευμα στην παλαιά πόλη της Ρόδου επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα πλησίασαν 82χρονη αλλοδαπή που κινούνταν πεζή και αφού αφαίρεσαν από την κατοχή μια τσάντα τράπηκαν

σε φυγή. Η παθούσα στην προσπάθεια της να συγκρατήσει την τσάντα της έπεσε στο έδαφος και τραυματίσθηκε ελαφρά.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εξιχνιάστηκαν ακόμη δυο αρπαγές τσαντών που είχε διαπράξει ο 22χρονος και συγκεκριμένα:

• Την 26-04-2012 πρωινές ώρες, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, αφαίρεσε την τσάντα 60χρονης ημεδαπής που κινούνταν πεζή στην πόλη της Ρόδου

• Την 26-04-2012 πρωινές ώρες, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, στην προσπάθεια του να αρπάξει γυναικεία τσάντα έριξε στο έδαφος 68χρονη ημεδαπή η οποία τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Επιπλέον από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 22χρονος από κοινού με τον 23χρονο συνεργό του, που αναζητείται, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα την 23-04-2012 το απόγευμα άρπαξαν την τσάντα 49χρονης ημεδαπής που κινούνταν πεζή στην πόλη της Ρόδου και τράπηκαν σε φυγή.

Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε ο 22χρονος κατασχέθηκε και μέρος των κλεμμένων αντικειμένων που βρέθηκε αποδόθηκε στις δικαιούχους.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο όποιος τους άσκησε δίωξη για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις και τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ρόδου.

Το προανακριτικό έργο και τις αστυνομικές έρευνες διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos