Συνελήφθησαν τα δυο (2) μέλη της σπείρας των διαρρηκτών που αναζητούνταν, στην Θήρα

14 Ιουνίου 2012 16:05

Βρέθηκαν στην κατοχή τους κλεμέμες ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα χρηματικά ποσά.

Σε συνέχεια του από 12-06-2012 Δελτίου Τύπου σχετικά με εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε κλοπές από οικίες και δωμάτια ξενοδοχείων στην Θήρα, ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων συνελήφθησαν προχθές (12.06.2012) το απόγευμα στα Βριλήσσια Αττικής τα δυο μέλη της εγκληματικής ομάδας που αναζητούνταν (ο 32χρονος ημεδαπός και η 23χρονη υπήκοος Πολωνίας).

Ειδικότερα προχθές (12.06.2012) το απόγευμα στα Βριλήσσια Αττικής, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βριλησσίων πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο σπίτι των συλληφθέντων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα χρηματικά ποσά τα οποία όπως προέκυψε προέρχονται από κλοπές.

Οι ηλεκτρονικές συσκευες που βρεθηκαν φυλασονται στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας προκειμένου να ταχτοποιηθούν με εκκρεμείς υποθέσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.


Θανάσιμος τραυματισμός 30χρονου αλλοδαπού από πτώση, στην Θήρα.

Χθες (13.06.2012) το βράδυ γνωστοποιήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, από ιατρό του Κέντρου Υγείας Θήρας ότι σε προαύλιο χώρο ξενοδοχειακής μονάδας βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από πτώση ένας 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιρλανδίας.

Ειδικότερα όπως πρόεκυψε από την μέχρι τώρα έρευνα ο 30χρονος έπεσε από μπαλκόνι δωματίου δευτέρου ορόφου (ύψους 6,5 μέτρων), όπου διέμενε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας διενεργείται έρευνα προκειμένου εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια της πτώσης του 30χρονου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos