Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για ληστεία, στην Ρόδο

23 Ιουνίου 2012 19:43

Συνελήφθησαν χθες (21.06.2012) το μεσημέρι στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης

Ασφαλείας Ρόδου, δυο (2) ημεδαποί (ένας άνδρας και μια γυναίκα) ηλικίας 22 και 26 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα προχθές (20.06.2012) το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 22χρονος αφαίρεσε είδη ρουχισμού από εμπορικό κατάστημα και στην προσπάθεια του να διαφύγει χτύπησε με τα χέρια του μια 16χρονη αλλοδαπή υπήκοο Κίνας (κόρη του ιδιοκτήτη του καταστήματος) και απειλώντας την με μαχαίρι επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε η 26χρονη και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο εκτεταμένων αναζητήσεων και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το μεσημέρι τους δυο δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε για να απολογηθούν στον κ. Ανακριτή Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos