Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών

08 Ιουλίου 2012 13:25

Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος ενός 32χρονου ημεδαπού.

Δικογραφία σχηματίσθηκε , από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, σε βάρος ενός 32χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος, την 21-03-2012 και την 28-05-2012 απογευματινές ώρες στην περιοχή Θεολόγος Ρόδου, διέπραξε συνολικά -3- κλοπές και -1- απόπειρα κλοπής από ενοικιαζόμενα διαμερίσματα που διέμεναν ημεδαποί.

Ο 32χρονος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τους παθόντες και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) 22χρονου ημεδαπού, στην Ρόδο.

Σήμερα (08.07.2012) πρώτες πρωινές ώρες, στο 9ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη τέσσερις ημεδαποί ηλικίας από 18 έως 19 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου οδηγού.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν επίσης ελαφριά και οι -4- επιβαίνοντες στο όχημα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Οι συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos