Αστυνομικό δελτίο

11 Ιουλίου 2012 16:55

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό μίας (1) αλλοδαπής, στην Κω.

Χθες (10.07.2012) το απόγευμα στην περιοχή Καρδάμαινα Κω, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ουκρανίας, εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε δυο αλλοδαπούς υπηκόους Μ. Βρετανίας ( έναν άνδρα και μια γυναίκα) ηλικίας 67 και 62 ετών αντίστοιχα, που στέκονταν σε πεζοδρόμιο.

Αποτέλεσμα του τροχαίου δυστυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 62χρονης και ο ελαφρύς τραυματισμός του 67χρονου.

Ο 20χρονος οδηγός συνελήφθη.

Οι συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών.


Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, στην Κω.

Συνελήφθη σήμερα (11.07.2012) το πρωί στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, ένας 40χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.

Ειδικότερα, σήμερα μεταμεσονύκτιες ώρες στην πόλη της Κω, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον 40χρονο αλλοδαπό συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του 40χρονου ημεδαπού ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην πόλη της Κω ο 40χρονος αλλοδαπός και συνελήφθη.

Οι συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για κατοχή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στην Σίκινο.

Συνελήφθη χθες (10.07.2012) στην Σίκινο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σικίνου, ένας 24χρονος ημεδαπός για κατοχή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα χθες το βράδυ εντοπίστηκε ο 24χρονος να έχει στην κατοχή του δυο (2) δενδρύλλια κάνναβης ύψους 23 και 28 εκατοστά φυτεμένα σε γλάστρες, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos