Εξιχνιάστηκε ακόμη μία κλοπή από οικία, στην Μύκονο

17 Ιουλίου 2012 13:05

Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος ενός συνεργού του συλληφθέντα Αλβανού διαρρήκτη.

Σε συνέχεια χθεσινού Δελτίου Τύπου μας, για σύλληψη 24χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας που διέπραξε διάρρηξη οικίας στη Μύκονο, ανακοινώνεται ότι εξιχνιάστηκε ακόμη μια περίπτωση κλοπής από οικία.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ατόμου, συνεργού του 24χρονου συλληφθέντα, το οποίο αναζητείται.

Ειδικότερα όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος μαζί με τον συνεργό του προχθές το απόγευμα στην Μύκονο αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπού από ανασφάλιστο παράθυρο αφαίρεσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα εκτιμώμενης αξίας 5.300 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.


Εντοπίστηκε φυτεία και εκριζώθηκαν -101- δενδρύλλια κάνναβης, στην Κω.

Εντοπίσθηκε χθες (17.06.2012) το μεσημέρι στην Κέφαλο Κω, σε δασώδη δύσβατη παραλιακή περιοχή, φυτεία -101- δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τεχνητή περίφραξη από θάμνους ύψους από 1,7 έως 2 μέτρα, στον οποίο καλλιεργούνταν σε 48 λάκκους -101- δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 30 εκατοστά έως 1 μέτρο, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, άγνωστος δράστης που βρίσκονταν στο χώρο της φυτείας για γεωργικές εργασίες αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και τράπηκε σε φυγή.

Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Επιπλέον από την έρευνα που έγινε στον χώρο της φυτείας εντοπίσθηκε ειδικά κατασκευασμένο κατάλυμα το οποίο χρησίμευε για την διαμονή-παραμονή του δράστη. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα καλλιεργητικά σύνεργα καθώς και ποσότητα τυποποιημένων τροφών.

Την προανάκριση και τις έρευνες διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos