Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη και ψευδή καταγγελία κλοπής, στην Θήρα

18 Ιουλίου 2012 19:35

Συνελήφθησαν σήμερα (18.07.2012) πρώτες πρωινές ώρες στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας τέσσερα (4) άτομα από τα

οποία ένας 36χρονος ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 28, 25 και 41 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «ψευδής καταμήνυσης», «υπόθαλψης εγκληματία», «εγκατάλειψης τροχαίου ατυχήματος» και «παράληψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής».

Ειδικότερα, χθες (17.07.2012) πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Περίσσα Θήρας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 28χρονος Βούλγαρος και επέβαιναν οι δυο ομοεθνείς του, συγκρούστηκε νοτιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 20χρονου οδηγού, ο οποίος διεκομίσθη σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης όπου νοσηλεύεται.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι το αυτοκίνητο ανήκε στην επιχείρηση ενοικιάσεως οχημάτων του 36χρονου, ο οποίος μετά το τροχαίο δυστύχημα κατήγγειλε ψευδώς κλοπή του που εμπλεκόμενου οχήματός του.

Ο 28χρονος οδηγός και οι δυο ομοεθνείς του, επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, οι οποίοι εγκατέλειψαν τον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος, εντοπιστήκαν σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στο πλαίσιο εκτεταμένων αστυνομικών ερευνών και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos