Συνελήφθησαν, δυο (2) άτομα για κατοχή και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων, στην Ρόδο

22 Ιουλίου 2012 12:04

Κατασχέθηκαν (10) πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Συνελήφθησαν χθες (20.07.2012) το πρωί στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δυο άτομα από τα οποία ένας 47χρονος ημεδαπός και ένας 46χρονος αλλοδαπός υπήκοος Σενεγάλης, κατηγορούμενοι για κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Ειδικότερα χθες πρωινές ο 47χρονος κατέθεσε σε τραπεζικό κατάστημα -2- πλαστά χαρτονομίσματα των χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, που όπως διαπιστώθηκε έφεραν τον ίδιο σειριακό αριθμό.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εντοπίσθηκε ο 47χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εργάζεται περιστασιακά στην επιχείρηση του 46χρονου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ακόμη -8- πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που έφεραν τον ίδιο σειριακό αριθμό.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα (10) πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που έφεραν τον ίδιο σειριακό αριθμό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για κλοπή κοσμημάτων από οικία, στην Κω.

Συνελήφθη χθες (20.07.2012) το μεσημέρι στην πόλη της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 25χρονος χθες πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Κω αφαίρεσε από διαμέρισμα που διέμενε αλλοδαπός υπήκοος Μ. Βρετανίας πέντε χρυσά κοσμήματα.

Τα κοσμήματα βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos