Δημιουργία προωθητικού «χάρτη» για τα εστιατόρια-μέλη

07 Αυγούστου 2012 15:39

Ολοκληρώθηκε κατά τις προηγούμενες ημέρες η διανομή του νέου προωθητικού εντύπου του Έργου «Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» (AegeanCuisine), η οποία έχει ως στόχο την ανάδειξη

και προώθηση της πλούσιας και ιδιαίτερης οινο-γαστρονομίας του Αιγαίου και των παραγόμενων προϊόντων των νησιών.

Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει τα στοιχεία των 128 επιχειρήσεων εστίασης από τις Κυκλάδες, που έχουν ενταχθεί στο Δίκτυο AegeanCuisine προσφέροντας δείγματα από ντόπιες, πεντανόστιμες συνταγές με ποιοτικές τοπικές πρώτες ύλες. Παράλληλα, σε μια καλαίσθητη απεικόνιση-χάρτη των Κυκλάδων αποτυπώνεται η θέση των εστιατορίων αυτών πάνω σε κάθε νησί.

Το έντυπο αυτό διανέμεται από τις πύλες εισόδου των νησιών (αεροδρόμια, ενημερωτικά περίπτερα στα λιμάνια κλπ), από τουριστικά πρακτορεία, ξενοδοχεία, καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων, αλλά και τα ίδια τα εστιατόρια-μέλη του Δικτύου AegeanCuisine.

Με τον τρόπο αυτό, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για το συγκεκριμένο Έργο και να επεκτείνει βιωματικά το «ταξίδι» του στην κουλτούρα των Κυκλάδων, δοκιμάζοντας τις μοναδικές ντόπιες γεύσεις!

Η επιμέλεια της έκδοσης του ενημερωτικού εντύπου για την «ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» έγινε από την Ομάδα AegeanCuisine, ενώ ο σχεδιασμός και η παραγωγή του χρηματοδοτήθηκαν εξ' ολοκλήρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το ενημερωτικό αυτό έντυπο είναι μια από τις προωθητικές ενέργειες που έχουν σχεδιαστεί για την ανάπτυξη και προβολή της «ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» και η πρώτη που βγαίνει στην «επιφάνεια» στοχεύοντας στο ευρύ κοινό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos