Ενεργοποίηση εφαρμογών (apps) iBlueStar & Blue Star Islands μέσω κινητών τηλεφώνων

14 Αυγούστου 2012 11:40

Η Blue Star Ferries με τον σύγχρονο και πολυτελή της στόλο, μας ταξιδεύει τώρα και από το κινητό μας τηλέφωνο.

Α. Με την εφαρμογή iBlueStar έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωθούμε εύκολα και γρήγορα για όλα τα δρομολόγια και τις τιμές των γραμμών που εξυπηρετεί η Blue Star Ferries και να κάνουμε on line κρατήσεις θέσεων όπου και αν βρισκόμαστε.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη στο iPhone Appstore για κινητά iPhone & για iPad, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Β. Με την εφαρμογή Blue Star Islands μπορούμε να περιπλανηθούμε στα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου-προορισμούς της Blue Star Ferries και να:

• Ενημερωθούμε με μήνυμα για την άφιξή μας στο νησί και να μάθουμε εύκολα και γρήγορα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα σημεία ενδιαφέροντος, τις παραλίες, τις γεύσεις, χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας και φωτογραφίες.

• Να δούμε την ακριβή θέση μας στο χάρτη

• Να κάνουμε Live Chat. Γνωριστείτε και συνομιλήστε με αμέτρητους ταξιδιώτες των ελληνικών νησιών. Ανταλλάξετε απόψεις και προτάσεις και μοιραστείτε τη χαρά των ελληνικών θαλασσών.

Η εφαρμογή Blue Star Islands διατίθεται στην ελληνική γλώσσα, είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη στο iPhone Appstore για τηλέφωνα iPhone & για iPad αλλά σύντομα και για Android Smartphones.

Το περιεχόμενο της εφαρμογής παραχωρήθηκε από την ομάδα Experience Greece (www.xprgr.com).

Γ. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή Blue Star Destinations, η οποία ακολουθώντας τις σύγχρονες επιταγές θα λειτουργεί ως web app, θα φορτώνεται πανεύκολα μέσω δικτύου, θα προσφέρεται δωρεάν, θα διανέμεται ευρέως μέσω όλων των διαθέσιμων ιστοσελίδων, (αλλά και με e-mail ή newsletter) και θα λειτουργεί σε όλα τα κινητά τηλέφωνα, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που διαθέτουν.

Πρόκειται για μια πλούσια σε περιεχόμενο, διαδραστική και σύγχρονη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα (smartphones) η οποία μας ξεναγεί στα ομορφότερα νησιά της Ελλάδος, στα νησιά που μας ταξιδεύουν τα πλοία της Blue Star Ferries.

To Blue Star Destinations αποκαλύπτει την μαγεία των ελληνικών νησιών, προσφέροντας αξιόπιστες πληροφορίες για τα σημαντικότερα αξιοθέατα, τις ομορφότερες παραλίες, τις μοναδικές γευστικές απολαύσεις, αλλά και τα χρήσιμα τηλέφωνα για κάθε νησί.

• Όλα τα δεδομένα της εφαρμογής έχουν γεωεντοπισμό, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε και που επιθυμούμε να πάμε.

• Διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα αναζήτησης σε όλες τις καταγραφές των δεδομένων και ενεργοποιώντας την λειτουργία gallery εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες για κάθε νησί και

• Παρέχεται η δυνατότητα άμεσης online ηλεκτρονικής κράτησης εισιτηρίων για όλους τους προορισμούς της Blue Star Ferries καθώς και παρουσίαση των πλοίων της εταιρείας.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos