Συνελήφθησαν δυο (2) άτομα για ναρκωτικά, στην Νάξο.

14 Αυγούστου 2012 11:56

Κατασχέθηκαν πάνω από 120 γραμμάρια κάνναβης, -2- κινητά τηλέφωνα, καθώς και χρηματικό ποσό.

Συνελήφθησαν χθες (13-08-2012) στην Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, δυο (2) άτομα από τους οποίους ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και ένας 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, διακίνησης και αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην Χώρα Νάξου, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση και τη διάδοση των ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου Αλβανού και κατασχέθηκαν:

Έξι (6) αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 123,4 γραμμάριων

Ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης διακίνησης ναρκωτικών Το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι τις ναρκωτικές ουσίες θα αγόραζε ύστερα από παραγγελία ο 47χρονος ημεδαπός, ο όποιος συνελήφθη λίγο αργότερα στην χώρα Νάξου και ομολόγησε την προσυμφωνημένη αγοραπωλησία έναντι του χρηματικού ποσού των 450 ευρώ.

Επιπλέον στην κατοχή του 47χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.


Καταγγέλθηκε ληστεία σε βάρος 37χρονου Πακιστανού, στην Ρόδο.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δυο (2) ομοεθνών του και ενός (1) υπηκόου Ινδίας, οι οποίοι αναζητούνται.

Χθες (13-08-2012) το μεσημέρι, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, από 37χρονο αλλοδαπό υπήκοο Πακιστάν ότι την 09-08-2012 το βραδύ, μπήκαν στην οικία που διέμενε στην πόλη της Ρόδου, δυο (2) ομοεθνείς του (με τους οποίους συνοικούσε στο παρελθόν) μαζί με έναν αλλοδαπό υπήκοο Ινδίας και με την χρήση βίας του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίσθηκε δικογραφία και διενεργείται έρευνα για την εξακρίβωση των συνθηκών της ληστείας και τον εντοπισμό των δραστών.


Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός ημεδαπού, στην Θήρα.

Χθες (13-08-2012) το βράδυ στην επαρχιακή οδό Φηρών – Πύργου Θήρας, τετράτροχο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιταλίας συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δυο οδηγών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του 24χρονου ημεδαπού.

Ο 21χρονος οδηγός συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Κέντρο Υγείας Θήρας.

Οι συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos