Συνελήφθη ένας 45χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στην Ίο

21 Σεπτεμβρίου 2012 15:41

Κατασχέθηκαν 163 γραμμάρια κάνναβης, ποσότητα κοκαΐνης και -1- ζυγαριά ακριβείας.

Συνελήφθη χθες (20-09-2012) στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ίου, ένας 45χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης και κοκαΐνης).

Ειδικότερα χθες το απόγευμα στην Ίο, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, έγινε έλεγχος στον 45χρονο στην κατοχή του οποίου και σε αποσκευή που μετέφερε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 163 γραμμαρίων καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Επιπλέον κατά της διερεύνηση της υπόθεσης σήμερα το πρωί ο 45χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς στην οικία του απ' όπου τους παρέδωσε μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.


Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά και οπλοκατοχή, στην Κάλυμνο.

Συνελήφθη σήμερα (21-09-2012) στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, ένας 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ναρκωτικά και οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στην Κάλυμνο, ύστερα από έρευνα που έγινε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στην οικία του 49χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

• Ένα (1) μαχαίρι με λάμα μήκους 9 εκατοστών

• Μια (1) σιδηρογροθιά

• Δυο (2) κινητά τηλέφωνα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos