Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Τήνου

27 Σεπτεμβρίου 2012 17:46

Το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου 2012, έφτασε στο λιμάνι της Τήνου το κρουαριερόπλοιο Island Sky, σουηδικών συμφερόντων, με 103 επιβάτες, διαφόρων εθνικοτήτων

και παρέμεινε στην Τήνο έως αργά το βράδυ. Εκπρόσωπος του Δημάρχου, με αφορμή την επίσκεψή τους και μάλιστα την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, καλωσόρισε τον πλοίαρχο, το πλήρωμα και τους επιβάτες προσφέροντας αναμνηστικό δώρο από την Τήνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που προσεγγίζει το νησί μας μετά τον καθαρισμό από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου του προβλήτα πρόσδεσης από τα μπλόκια και άλλα φερτά υλικά που χρησιμοποιούνταν για το έργο του λιμανιού. Ο σκοπός άλλωστε του καθαρισμού ήταν και η εξασφάλιση της δυνατότητας προσέγγισης κρουαζιερόπλοιων στο νησί.

Ο Δήμος Τήνου συνεχίζει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου είδους τουρισμού, ενός τομέα που υστερεί ακόμη λόγω του ημιτελούς έργου του λιμανιού. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για το έργο του λιμανιού ευχόμαστε να δρομολογηθεί άμεσα η ολοκλήρωσή του, γεγονός που θα δώσει νέα ώθηση στον τουρισμό της Τήνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos