Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του καταυλισμού στο Καρακόνερο Ρόδου

30 Νοεμβρίου 2012 16:52

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (30-11-2012) το πρωί στην περιοχή του καταυλισμού Ρομά, στο Καρακόνερο Ρόδου, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την διαχείριση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στην περιοχή.

Στην επιχείρηση η όποια οργανώθηκε από την Α' Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου συμμετείχαν 62 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών (Ασφαλείας, Δίωξης Ναρκωτικών, Τάξης, Τροχαίας, Ο.Π.Κ.Ε., ΔΙ.ΑΣ), καθώς και δύο (2) αστυνομικοί σκύλοι για εντοπισμό όπλων, εκρηκτικών υλών και ναρκωτικών.

Για τις ανάγκες της επιχείρησης διατέθηκαν τα απαραίτητα μέσα και ο εξοπλισμός, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και κλιμάκιο πυροτεχνουργών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από τους αστυνομικούς ελέγχους και τις έρευνες που έγιναν σε χώρους-καταλύματα διαμονής, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, πρόεκυψαν τα ακόλουθα:

Ελέχθηκαν: 55 άτομα

Προσήχθησαν: 12 άτομα (από τα οποία 11 άνδρες και 1 γυναίκα)

Κατασχέθηκαν: Βιομηχανικά εργαλεία τα οποία όπως προέκυψε προέρχονται από την διάρρηξη κοντέινερ ιδιοκτησίας εταιρείας, που βρίσκονταν σε χώρο κατασκευής εκθεσιακού κέντρου (εργοτάξιο), στο 7ο χλμ Ε.Ο Ρόδου-Λίνδου απ' όπου στις 25-11-2012 είχαν αφαιρεθεί μηχανήματα επεξεργασίας αλουμινίου και πολλά μικροεργαλεία (κομπρεσέρ, κόφτες, δισκοπρίονα, ηλεκτρικά κατσαβίδια, τρυπάνια).

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών ηλικίας 35, 28 και 45 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

Τα κλεμμένα εργαλεία αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, συνεχίζεται η εξέταση των προσαχθέντων για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos