Για 2η συνεχόμενη χρονιά η BLUE STAR FERRIES ψηφίστηκε ως «Η καλύτερη εταιρεία της χρονιάς» στα Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List.

12 Δεκεμβρίου 2012 20:29

Η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία που διακρίνουν την πολύχρονη πορεία και τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας, διακρίθηκαν σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στην Αθήνα. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Group, κος Σπύρος Πασχάλης

Η δρομολόγηση του ολοκαίνουργιου BLUE STAR DELOS στις γραμμές των Κυκλάδων το Νοέμβριο 2011 και του BLUE STAR PATMOS στη γραμμή Χίου-Μυτιλήνης τον Ιούλιο 2012, επιβεβαιώνουν τη συνέπεια του Ομίλου ATTICA GROUP, που διαθέτει στόλο 14 πλοίων με μέσο όρο ηλικίας μόλις 10 ετών αλλά και τη συμβολή του στην ανάπτυξη των νησιών μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μέλη της κριτικής επιτροπής στα Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd's List, προέρχονταν από όλους του κλάδους της ναυτιλίας, εκπροσωπώντας ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων του χώρου, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα σημαντική τη διάκριση της BLUE STAR FERRIES, ως την καλύτερη εταιρεία της χρονιάς για την Επιβατηγό Ναυτιλία.

Το φετινό βραβείο είναι το 2ο συνεχόμενο για την BLUE STAR FERRIES ενώ είχε αποσπάσει το ίδιο βραβείο και για το έτος 2006 και το 4ο συνολικά μαζί με την κατάκτηση του βραβείου ως Attica Group το 2004.

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2012

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos