×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Την Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013 έγινε με επιτυχία στο Νοσοκομείο της Ρόδου, για 6η συνεχή χρονιά η εθελοντική αιμοδοσία

10 Μαϊος 2013 17:00

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τομέα Κοινωνικής Μέριμνας , και με την συμπαράσταση των εθελοντών αιμοδοτών Ρόδου, οι γιατροί και όλο το προσωπικό

του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας ανταποκρίθηκαν πλήρως και με ενθουσιασμό στην ομαδική προσφορά των νέων μας.

Οι φοιτητές που προσήλθαν, κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας συζήτησαν, με την εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Δέσποινα Μουτάφη που ήταν παρούσα σ' όλη την διαδικασία , για θέματα που τους προβληματίζουν και αφορούν τους νέους και τον τόπο μας, όπως τροχαία ατυχήματα, την ανεργία κ.τ.λ.

Συμφωνήθηκε να οργανωθούν δράσεις σχετικές με τα προβλήματα τους στην διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Την προσφορά των νέων, ενίσχυσαν με την προσέλευση τους για αιμοδοσία και πολίτες που θέλησαν μ' αυτό τον τρόπο να μεγιστοποιήσουν το μήνυμα των φοιτητών για προτροπή νέων στην εθελοντική αιμοδοσία.

Τους φοιτητές ευχαρίστησε και συνεχάρη εκ μέρους της Περιφέρειας και της κοινωνίας η κ. Μουτάφη και εκ μέρους των εθελοντών αιμοδοτών Ρόδου ο πρόεδρος κ. Νικολάου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos