Ακτοπλοκή Σϋνδεση Τήνου με άλλους Προορισμούς

14 Μαϊος 2013 14:46

Ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών την 17η Μαΐου στο νησί της Νάξου, ο Δήμαρχος Τήνου, κ. Παναγιώτης Κροντηράς, έστειλε επιστολή σε μια σειρά παραληπτών, εμπλεκόμενων με το θέμα

της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών, με τις κάτωθι παρατηρήσεις:

1. Την προσέγγιση των ταχύπλοων Ε/Γ-Ο/Γ- ΤΑΧ High Speed 5 & του Ε/Γ-Ο/Γ- ΤΑΧ Μάστερ τζετ και στο λιμάνι της Τήνου για 2 φορές την εβδομάδα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία άλλη επικοινωνία με το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.

2. Την προσέγγιση του Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Μύκονος, που εξυπηρετεί τη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Ικαρία – Σάμος, και στο λιμάνι της Τήνου, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.

3. Την άρση της απομόνωσης της Τήνου από τα υπόλοιπα κυκλαδονήσια με την επανεξέταση των ενδοκυκλαδικών δρομολογίων, προκειμένου να υπάρχει επικοινωνία με τις Δυτικές, Ανατολικές και Νότιες Κυκλάδες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε τη σοβαρότητα του θέματος της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού με άλλους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας κατά τη θερινή περίοδο και ζήτησε την κατανόηση και συνεργασία του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos