×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«Όταν το παιδί αντιμετωπίζει δυσκολίες στη μάθηση»

17 Μαϊος 2013 17:25

Διημερίδα στη Μήλο: Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Μαΐου 2013, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμου Μήλου

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας της Ε.Κ.Ψ. & Ψ.Υ. σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Δυτικών Κυκλάδων της ΕΠΑΨΥ και τον Δήμο Μήλου πρόκειται να υλοποιήσουν διημερίδα με τίτλο «Όταν το παιδί αντιμετωπίζει δυσκολίες στη μάθηση», στο πλαίσιο του προγράμματος Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης σε θέματα ψυχικής υγείας Φωκίδας, Φθιώτιδας και Κυκλάδων (ΕΣΠΑ 2007-13). Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου 2013, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμου Μήλου στην Πλάκα. H ώρα προσέλευσης είναι 11:00 το πρωί.

Στόχος της διημερίδας αποτελεί η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των γονέων και των εκπαιδευτικών σε θέματα που αφορούν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, προσχολικής και σχολικής ηλικίας, στη μάθηση. Επιπρόσθετα, θα γίνει αναφορά στο πως μπορούν να αντιληφθούν και να κατανοήσουν τις σύνοδες δυσκολίες στην γενικότερη συμπεριφορά των παιδιών και πως αυτές επιδρούν στην ψυχολογία των παιδιών και τις σχέσεις τους.

Γενικός σκοπός του προγράμματος ευαισθητοποίησης είναι η αλλαγή της στάσης της κοινότητας απέναντι στην ψυχική νόσο και την προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης, την προαγωγή της ψυχικής υγείας του πληθυσμού και την πρόληψη των ψυχικών διαταραχών, καθώς και την ψυχοκοινωνική επανένταξη των ψυχικά ασθενών στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης που επιτελείται στη χώρα.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos