×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τέσσερα (4) άτομα για ζωοκλοπή και ζωοκτονία στη Νάξο

24 Μαϊος 2013 17:38

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

Συνελήφθησαν χθες (07-05-2013) το απόγευμα στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, τέσσερα άτομα, από τα οποία τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 36, 52, 45 ετών καθώς και ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και κακουργηματικού χαρακτήρα για ζωοκλοπή και ζωοκτονία.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, την 22/23-05-2013 νυχτερινές ώρες στην Χώρα Νάξου, οι δράστες ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από περιφραγμένο χώρο ημεδαπού τρεις αίγες τις οποίες στην συνέχεια θανάτωσαν και τεμάχισαν μέσα σε ένα από τα σπίτια που διέμεναν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, σε σπίτια που διέμεναν οι κατηγορούμενοι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

• Τα τεμάχια των σφαγιασθέντων ζώων

• Ένα (1) τσεκούρι με ξύλινη λαβή

• Ένα (1) μαχαίρι κουζίνας

• Ένας (1) ξύλινος τάκος κοπής κρέατος

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης εξιχνιάστηκε ακόμη μια περίπτωση ζωοκλοπής που είχε διαπράξει ο 45χρονος την 27-01-2013 από την περιοχή Αγ. Προκόπιος Νάξου.

Επιπλέον, κατά τον αστυνομικό έλεγχο πρόεκυψε ότι ο 36χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του, καθώς και σε βάρος του 52χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr