×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

4η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης 2013

30 Μαϊος 2013 11:53

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για για την 4η έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα από τις 3 ώς και τις 5 Ιουνίου 2013. Στην έκθεση, που αποτελεί θεσμό για τον εσωτερικό τουρισμό και μέσον προβολής, θα πάρουν μέρος οι δήμοι των Κυκλάδων, Περιφέρειες και ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν εμπιστευτεί την διοργάνωση τα προηγούμενα χρόνια.

Τα 33 συνολικά περίπτερα θα είναι ανοικτά από τις 09:00 έως τις 21:00.

Μεγάλος Χορηγός ειναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που συμμετέχει για 1η φορά, με την παρουσία των νησιών από τις Κυκλάδες (έως και σήμερα 30-5-2013): Κέα, Κύθνος, Αντίπαρος, Τήνος, Άνδρος, Ανάφη, Αμοργός, Σύρος, Σίκινος, Ίος, Μήλος, Φολέγανδρος, Σέριφος. Επίσης συμμετέχει και η Ομοσπονδία Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων.

Όπως μας ενημέρωσαν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν δήλωσαν συμμετοχή στην έκθεση τα νησιά: Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη, Σίφνος, Κίμωλος.

Συμμετοχή επίσης έχουν δηλώσει και οι παρακάτω εκθέτες: Άγιος Νικόλαος, Εξ. Συλ. Πλατύ Γιαλού Σίφνου, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, Ένωση Ξεν/χων Τριφυλίας, Λουτράκι Thermal Spa, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Ε.Τ.Α.Π Δήμου Πόρου, Αγκιστρίου, Αίγινας, Σπετσών, Ύδρας, Γορτυνίας, Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας-Σποράδων, Βόλου, κ.α.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προσΦέρει δωρεάν το χώρο, την οργάνωση και την κατασκευή του περιπτέρου. Οι Δήμοι από τις Κυκλάδες που συμμετέχουν έχουν μόνο την ευθύνη της λειτουργίας του περιπτέρου και της μεταφοράς του διαφημιστικού τους υλικού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos