×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Αναφορά για απορρίμματα και Κ.Υ. Μυκόνου

31 Μαϊος 2013 23:00

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά σχετικά με την διαμαρτυρία των κατοίκων της Μυκόνου για την διαχείριση των απορριμμάτων και την υποστελέχωση του Κ.Υ. του νησιού.

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τους κ. Υπουργούς Εσωτερικών, Υγείας, Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τουρισμού

Θέμα: Διαμαρτυρία των κατοίκων της Μυκόνου για την διαχείριση των απορριμμάτων και την υποστελέχωση του Κ.Υ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά την επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων της Μυκόνου που αναφέρουν συγκεκριμένα ότι:

1) Αποκομιδή και διαχείριση απορριμμάτων

«Στο νησί μας επικρατεί ένα χάος στην αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων. Αποτέλεσμα αυτού εμείς ως Μυκονιάτες και πολιτισμένοι άνθρωποι ντρεπόμαστε αφενός για την εικόνα του νησιού μας και αφετέρου φοβόμαστε για την δημόσια Υγεία.... Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι το κόστος από την κακή διαχείριση των απορριμμάτων είναι πολύ υψηλό και από την περιβαλλοντική αλλά και την οικονομική σκοπιά». Επίσης υπάρχει ιδιαίτερη αναφορά για την αποκομιδή των απορριμμάτων στη νήσο Δήλο.

2) Υποστελέχωση Κέντρου Υγείας Μυκόνου

«Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι η τραγική υποστελέχωση και κακή λειτουργία του Κέντρου Υγείας. Δεν υπάρχει ορθοπεδικός, καρδιολόγος και χειρούργος ιατρός.... Τα αποτελέσματα είναι επικίνδυνα για τη δημόσια πρόληψη και περίθαλψη τόσο των ντόπιων όσο και των χιλιάδων τουριστών που επισκέπτονται το νησί μας».

Αθήνα, 31.05.2013

Ο καταθέτων βουλευτής

Νικόλαος Συρμαλένιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos