×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Διακομιδή 24χρονης, προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Θήρα

30 Ιουνίου 2013 19:32

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου

στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. Νάξου 53, 24χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Θήρα

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, ότι στη θαλάσσια περιοχή «ΜΕΣΑ ΠΗΓΑΔΙΑ» Ακρωτηρίου και πλησίον της ακτής έχει προσαράξει το ιστιοφόρο σκάφος «ΘΕΤΙΣ» Ν.Π.7475.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν άμεσα με περιπολικά οχήματα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στην ανωτέρω περιοχή και διαπίστωσαν την προσάραξη του Ι/Φ σκάφους σε βραχώδη περιοχή πλησίον της ακτής.

Οι εννέα (09) αλλοδαποί επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το σκάφος και είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ από το περιστατικό, κατά δήλωση δύτη, δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από τη Λιμενική Αρχή Θήρας, που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos