×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συλλήψεις 12 αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Θήρας

20 Ιουλίου 2013 13:15

Οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της παράνομης εξόδου μη νόμιμων μεταναστών από τη χώρα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας δώδεκα (12) αλλοδαποί που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Συνελήφθησαν χθες (19-07-2013) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας , συνολικά δώδεκα (12) αλλοδαποί από τους οποίους έντεκα υπήκοοι Συρίας ηλικίας από 18 έως 29 ετών και ένα 36χρονος υπήκοος Ιράκ, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επιπλέον, από τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εννέα (9) από τους συλληφθέντες είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές και απογευματινές ώρες, οι κατηγορούμενοι προσήλθαν διαδοχικά στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας έχοντας στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να επιβιβαστούν σε διαφορετικές πτήσεις για Βαρκελώνη Ισπανίας και Μπάρι Ιταλίας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Επτά (7) πλαστά δελτία ταυτότητας Αρχών Βελγίου

Δυο (2) πλαστά δελτία ταυτότητας Αρχών Ιταλίας

Δυο (2) πλαστά δελτία ταυτότητας Αρχών Τσεχίας

Ένα (1) πλαστό διαβατήριο Αρχών Πορτογαλίας

Ένα (1) πλαστό διαβατήριο Αρχών Σλοβακίας

Δώδεκα (12) κάρτες επιβίβασης

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Σημειώνεται ότι, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παράνομης εξόδου από τη χώρα μη νόμιμων μεταναστών, οι οποίοι επιχειρούν να επιβιβάσουν σε πτήσεις με προορισμούς διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos