×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Αδυναμία προσέγγισης «SEA JET 2» στην Αμοργό και τη Μήλο

23 Ιουλίου 2013 10:20

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αμοργού, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ «SEA JET 2»

Ν.Π. 10571, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Θήρα για Αμοργό - Κουφονήσι – Νάξο- Μύκονο, ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, το πλοίο αδυνατούσε να προσεγγίσει στο λιμένα της Αμοργού και επρόκειτο να συνεχίσει το δρομολόγιό του.

Στο «SEA JET 2» υπήρχαν 102 επιβάτες, με προορισμό το λιμένα των Καταπόλων ν.Αμοργού οι οποίοι πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας, ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση 23επιβάτες, οι οποίοι θα προωθηθούν με άλλα μέσα.

Η Λιμενική Αρχή Μήλου ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες ότι το Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ «SEAJET 2» Ν.Π.10571, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο προερχόμενο από Φολέγανδρο με προορισμούς τους λιμένες Μήλου, Σίφνου και Πειραιά, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή δεν θα προσέγγιζε το λιμάνι της Μήλου.

Οι εκατόν εξήντα ένας (161) επιβάτες που επρόκειτο να αποβιβασθούν στο λιμένα της Μήλου θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρίας σήμερα.

Επίσης επρόκειτο να επιβιβασθούν δεκαέξι (16) επιβάτες , εκ των οποίων δύο (02) για τη Σίφνο και δεκατέσσερις (14) για τον Πειραιά, οι οποίοι θα προωθηθούν σε λιμένες προορισμού τους με μέριμνα της εν λόγω εταιρείας με άλλα μέσα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos