×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Θαλάσσια ρύπανση στη Μήλο

12 Σεπτεμβρίου 2013 13:29

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου για περιστατικό ρύπανσης ανατολικά του κεντρικού προβλήτα λιμένα Αδάντα.

Άμεσαπροσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβη στην ανωτέρω περιοχή διαπιστώνοντας την ύπαρξη καταλοίπων πετρελαίου ιριδίζουσας μορφής στο πρυμναίο τμήμα του Θ/Γ "DALOLI" Ν.Π. 11406 και περισυλλέχθηκαν δείγματα ουσιών από τη θάλασσα, καθώς και δείγμα από τις σεντίνες του εν λόγω σκάφους, προκειμένου να αποσταλούν για ειδική χημική ανάλυση.

Παράλληλα, ενεργοποιήθηκε τοπικό σχέδιο αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης και πραγματοποιήθηκαν συνεχείς διελεύσεις με ιδιωτική μηχανοκίνητη λέμβο στο ανωτέρω σημείο προκειμένου να καταπολεμηθεί η ρύπανση, με θετικά αποτελέσματα.

Από τη Λιμενική Αρχή Μήλου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ο Πλοίαρχος και ο Α' Μηχανικός του Θ/Γ.

Διακομιδή ασθενούς

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Λ.260, 73χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos