×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ιατρείο Κοινωνικής αποστολής σε Θήρα, Θηρασιά, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο και Αμοργό

20 Σεπτεμβρίου 2013 20:23

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Πουσσαίος με δήλωσή του ευχαριστεί από καρδιάς τα μέλη του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής

του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Αποστολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για το τετραήμερο οδοιπορικό υγείας που ξεκίνησε χθες στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στα νησιά Θήρα, Θηρασιά, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο και Αμοργό και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει προς τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο για τη συγκινητική μέριμνά του που επιβεβαιώνει τη συνέχεια και τη συνέπεια του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης που τον χαρακτηρίζουν, τον Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο Β' για την διαρκή στήριξη και μέριμνα του για τους πολίτες των νησιών μας καθώς και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Πατούλη για τη σπουδαία αυτή ανθρωπιστική πρωτοβουλία κοινωνικής προστασίας.

Όπως τόνισε ο κ. Πουσσαίος, «η συνδρομή στις προσπάθειες της Περιφέρειας με δράσεις αγάπης και στήριξης στους ξεχασμένους νησιώτες που αντιμετωπίζουν τραγικές ελλείψεις στην παροχή υπηρεσιών υγείας αποτελούν γέφυρες παρηγοριάς και ελπίδας στην υλοποίηση του στόχου για ισότιμη πρόσβαση στην περίθαλψη» για να καταλήξει: "Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και μαζί προχωράμε. Για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η βελτίωση της ποιότητας ζωής, συνιστά προτεραιότητα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πολίτες κάθε νησιού υπηρεσίες πρόληψης και προαγωγής της υγείας με ολοκληρωμένο τρόπο, υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής καθώς και να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάθε συνεργαζόμενο φορέα να επεξεργαστούμε από κοινού δράσεις και να αναπτύξουμε πρωτοβουλίες μέσα στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης περιφερειακής πολιτικής. Για μας η πρόληψη και η προαγωγή της υγείας αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο στην ενίσχυση της υγείας των πολιτών».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos