×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Προσάραξη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στο στενό Πάρου - Νάξου

01 Οκτωβρίου 2013 16:36

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νάξου, για περιστατικό προσάραξης του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΠΑΡΙΣ» Ν.Π. 10045 σε βράχια

στη θαλάσσια περιοχή του στενού Πάρου - Νάξου και συγκεκριμένα στις βραχονησίδες «ΑΜΑΡΙΔΕΣ», με δέκα (10) αλλοδαπούς επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Άμεσα απέπλευσαν στο σημείο προς παροχή συνδρομής πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τα Τ/Χ «ΑΡΓΟΚΟΙΛΙΩΤΙΣΣΑ» Τ.Ν. 99 και Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57 με επιβαίνοντες στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι πέντε (05) από τους επιβαίνοντες επιβιβάστηκαν στο «ΑΡΓΟΚΟΙΛΙΩΤΙΣΣΑ» ενώ οι τρεις (03) στο παραπλέον Ι/Φ «EPKRASIA» Ν.Π. 9285.

Το «ΠΑΡΙΣ» με τους δύο (02) επιβαίνοντες κατέπλευσε στη μαρίνα Νάξου με ίδια μέσα συνοδευόμενο από το πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.και το «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ».

Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση ενώ από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου.

Διακομιδές ασθενών από Ίο και Νάξο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν πρωινές σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

62χρονου, από το λιμάνι της Ίου στο λιμάνι Αμμούδι της Θήρας, με το Ε/Γ - Τ/Ρ «ΔΕΛΦΙΝΙ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ» Ν.Θ. 39,

66χρονου, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos