×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Προσάραξη ιστιοφόρου στη Θήρα

04 Οκτωβρίου 2013 21:02

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, για περιστατικό προσάραξης του Ι/Φ σκάφους «ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ» Ν.Π. 8348, σε βραχώδη περιοχή μεταξύ Παλαιάς και Νέας Καμμένης, πλησίον της ακτής, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στην περιοχή κατέπλευσε προς παροχή συνδρομής Ε/Γ-Λάντζα «ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΟΥΛΗΣ» Ν.Θ. 41,καθώς και Ε/Γ-Λάντζα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ» Ν.Θ. 27, στο οποίο επέβαινε και στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή του οποίου το «ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ» αποκολλήθηκε. Στη συνέχεια ιδιώτης δύτης που επιθεώρησε το σκάφος ανέφερε ρήγμα πέντε (05) εκατοστών κάτω από την ίσαλο γραμμή, χωρίς όμως να διαπιστώσει εισροή υδάτων.

Εν λόγω σκάφος, συνοδεία του «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ», κατέπλευσε αυτοδύναμα στο αλιευτικό καταφύγιο Βλυχάδας Θήρας, όπου προσδέθηκε με ασφάλεια, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ», μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Διακομιδή ασθενούς

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Σερίφου στο λιμάνι της Σύρου με το Ε/Γ - Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. Νάξου 53, 52χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos