×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μη προσέγγιση «Sea Jet ΙΙ» στο λιμάνι Φολέγανδρου...

06 Οκτωβρίου 2013 16:10

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Φολέγανδρου, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ - ΚΑΤ/ΡΑΝ «Sea Jet ΙΙ» Ν. Π.10571, ότι κατά την εκτέλεση

του προγραμματισμένου δρομολογίου προερχόμενο από Μύκονο - Νάξο - Ίο - Θήρα με προορισμό Μήλο - Σίφνο - Πειραιά, δεν είναι δυνατό να προσεγγίσει το λιμάνι της Φολέγανδρου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και συνεχίζει το δρομολόγιο του για το επόμενο λιμένα κατάπλου.

Στο λιμάνι της Φολέγανδρου ανέμεναν 10επιβάτες προς επιβίβαση, ενώ στο πλοίο 07 επιβάτες ανέμεναν για αποβίβαση, οι οποίοι θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Τραυματισμός επιβάτη

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ «Master Jet» ότι 60χρονος αλλοδαπός επιβάτης τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο του ποδιού κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Κατά τον κατάπλου του πλοίου στη Θήρα προερχόμενο από Ρέθυμνο ο 60χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Θήρας για τις πρώτες βοήθειες.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

Επέστρεψε Ηράκλειο το Ε/Γ-ΚΑΤ «FC4» λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ «FC4» το οποίο είχε αποπλεύσει προς εκτέλεση δρομολογίου από Ηράκλειο προς Θήρα - Ίο - Πάρο - Μύκονο, ότι θα επέστρεφε στο λιμάνι του Ηρακλείου καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο δυτικό Κρητικό πέλαγος ήταν δυσμενέστερες από τις αναφερόμενες στο δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ..

Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε και προσέδεσε με ασφάλεια λίγο αργότερα στο λιμάνι του Ηρακλείου αποβιβάζοντας τους 150 επιβάτες.

Δεν έπιασε Δονούσα, Αιγιάλη το «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ»

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αμοργού, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ» Ν. Π. 10576, στον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι Καταπόλων Αμοργού, ότι κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου από Νάξο για Ηράκλεια – Σχοινούσα – Κουφονήσι – Δονούσα –Αιγιάλη – Κατάπολα, δεν ήταν δυνατό να προσεγγίσει τους λιμένες Δονούσας και Αιγιάλης Αμοργού λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Στον λιμένα Αιγιάλης Αμοργού θα αποβιβάζονταν δύο (02) επιβάτες οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos