×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μηχανική βλάβη Ε/Γ- Α/Ψ στη Μύκονο

15 Οκτωβρίου 2013 02:13

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου από τον πλοίαρχο Ε/Γ - Α/Ψ PURA VIDA σημαίας ST. VINCENT AND THE GRENADINES ότι εν λόγω σκάφος με μια αλλοδαπή επιβαίνοντα παρουσίασε μηχανική βλάβη πριν την είσοδό του στον Παλαιό λιμένα Μυκόνου.

Άμεσα ενημερώθηκε το Ε/Γ- Τ/Ρ σκάφος «ΝΤΙΑΜΑΝΤ» Ν.Ραφήνας 58 με τη συνδρομή του οποίου, το PURA VIDA προσέδεσε ασφαλώς στο νέο λιμένα Μυκόνου.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ενώ κατόπιν έκτακτης Επιθεώρησης από Επιθεωρητές Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης λιμένα Μυκόνου, διαπιστώθηκε εισροή ύδατος σε χώρο μηχανοστασίου από την αντλία θαλάσσης στου συστήματος ψύξεως.

Από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι προσκόμισης σχετικής βεβαίωσης αξιοπλοΐας από παρακολουθούντα το σκάφος κρατικού Νηογνώμονα.

Διακομιδή ασθενούς

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Φολέγανδρου στο λιμάνι της Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53, 33χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos