Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για εμπορία ναρκωτικών στη Θήρα

24 Οκτωβρίου 2013 14:50

Για την υπόθεση αυτή είχαν εκδοθεί σε βάρος τους Εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου

Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ

Συνελήφθησαν χθες (23-10-2013) το απόγευμα στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας δυο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 18 και 29 ετών κατηγορούμενοι για μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σε βάρος των συλληφθέντων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελεγχόμενης αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών οι δράστες εμφανίστηκαν στις 15-10-2013 πρώτες πρωινές ώρες σε προκαθορισμένο ραντεβού και πούλησαν ηρωίνη βάρους 35,6 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,7 γραμμαρίων έναντι του χρηματικού ποσού των 1.300 ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας οι κατηγορούμενοι επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, το οποίο ύστερα από καταξίωση εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή πεζοί.

Από τις αστυνομικές αναζητήσεις και την περαιτέρω διερεύνηση-εξέλιξη της υπόθεσης εντοπίστηκαν οι δράστες και χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία Δικαστικού Λειτουργού σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν και συνελήφθησαν.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• Ηρωίνη βάρους 35,6 γραμμαρίων

• Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,7 γραμμαρίων

• Ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών

• Ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ως μέσο επικοινωνίας για διακίνηση ναρκωτικών

• Το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos