Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σίφνο

09 Δεκεμβρίου 2013 18:25

O Δήμος Σίφνου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου προσκαλούν μικρούς και μεγάλους φίλους στην έναρξη λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, ημέρα εορτασμού

του Αγίου Σπυρίδωνα, στις 19:00 η ώρα, στην πλατεία Ηρώων στην Απολλωνία, όπου θα γίνει το "άναμμα" του δέντρου από το Δήμαρχο Σίφνου.

Την εκδήλωση έναρξης θα πλαισιώσουν μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σίφνου, οι οποίοι με την καθοδήγηση της κας Σόφης Βήχου θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικες εικόνες:

"Τα κορίτσια  κινούνται  με τις κορδέλες τους στο ρυθμό των Χριστουγέννων και τα αγόρια μιμούνται ....τα καλικαντζαράκια του Δωδεκαήμερου."

Στόχος των εκδηλώσεων, που υποστηρίζονται από τα Σχολεία, τους τοπικούς φορείς και Συλλόγους και πολλούς εθελοντές, είναι και αυτή τη χρονιά να βιώσουμε όλοι μαζί το βαθύτερο μήνυμα των Χριστουγέννων και να τονώσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα στο νησί μας με τρόπους που θα κινητοποιούν τη δημιουργική έκφραση μικρών και μεγάλων μέσα από δραστηριότητες με χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα.

Σας περιμένουμε

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos