Σύρος: Αυτοκτονία 77χρονου στην Αζόλιμνο

03 Ιανουαρίου 2014 19:44

Το πρώτο άσχημο συμβάν του 2014 στην Σύρο συνέβη τη δεύτερη κιόλας ημέρα του χρόνου. Αργά το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου ένας ηλικιωμένος άνδρας Β.Π. (μόνιμος κάτοικος Σύρου περίπου 77 ετών) έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του.

Βρέθηκε απαγχονισμένος σε εξοχική κατοικία στην περιοχή της Αζολίμνου. Ο αυτόχειρας εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο κρεμασμένος με σχοινί σε αποθήκη της κατοικίας το απόγευμα της Πέμπτης. Προφανέστατα μετέβη στην εξοχική κατοικία αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του. Οι συγγενείς του τον αναζητούσαν ανήσυχοι.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας είχε αφήσει και κάποιο σημείωμα στους δικούς του προαναγγέλλοντας τις προθέσεις του.

Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Ασφαλείας Ερμουπόλεως για τη διενέργεια των αρχικών ερευνών για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος. Την προανάκριση της υπόθεσης θα αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Σύρου.

Αναμένεται να ακολουθήσει η διαδικασία νεκροψίας νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον είχε καταβάλει ψυχολογικά. Ήταν συνταξιούχος ναυτικός, πατέρας δύο παιδιών και γενικότερα ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος και οικογενειάρχης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos