Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου (ΕΣΥΝΕΝΑ

18 Ιανουαρίου 2014 19:29

Ο Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου, προσκαλεί τα μέλη του στις εκλογές που θα γίνουν την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 17:00, στην αίθουσα

Γ.Καραγιάννης του Eπιμελητηρίου Δωδεκανήσου, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Συνδέσμου μας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις υποψηφιότητες τους (δηλώνοντας ότι θέλουν να είναι υποψήφιοι και τα στοιχεία τους)  στο mail του Συνδέσμου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Στο ίδιο mail, μπορούν επίσης να στέλνουν τα στοιχεία τους και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στον Σύνδεσμο. Προϋποθέσεις εγγραφής αλλά και υποψηφιοτήτων για τις εκλογές  στο Σύνδεσμο (ΕΣΥΝΕΝΑ) έχουν, οι ελεύθεροι επαγγελματίες έως 43 χρόνων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στην προσπάθεια του Συνδέσμου μας να αναδείξει την νέα επιχειρηματικότητα μέσα από την δικτύωση, τις συνεργασίες και τις δράσεις, με στόχο την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας αλλά και την ευημερία του τόπου μας, κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όλων των νέων επιχειρηματιών του Νοτίου Αιγαίου.

Με εκτίμηση
Το προσωρινό ΔΣ
Δέσποινα Κοντούζογλου
Σταματελοπούλου Κατερίνα
Παναγιώτης Κουνάκης
Αντώνης Βαρέλης
Σταυρούλα Τριανταφυλλοπούλου»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos