×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις πανελλήνιες σχολές προσκόπων στη Σύρο

05 Φεβρουαρίου 2014 00:45

Με ιδιαίτερη επιτυχία, ολοκληρώθηκαν στη Σύρο οι 4 πανελλήνιες σχολές που διενεργήθηκαν από την Εφορεία Εκπαίδευσης του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και την Περιφερειακή Εφορεία Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, από τον Νοέμβριο του 2013 μέχρι και τις 2-2-2014, πραγματοποιήθηκε Αρχική Σχολή Προσκοπικής Τεχνικής, Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων Λυκοπούλων, σχολή Βασικής Εκπαίδευσης Αρχηγών Συστημάτων και σχολή Εκπαίδευσης Μελών Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης.

Στις σχολές συμμετείχαν βαθμοφόροι από τη Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Χίο, Ρόδο και Αθήνα.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά το νησί μας, είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει και να διεκπεραιώσει με επιτυχία 4 σχολές σε 2 μόλις μήνες, εγχείρημα που ανέδειξε τη Σύρο πολύ υψηλά στον πανελλήνιο προσκοπικό χάρτη, τόσο για την επιτυχία των σχολών, όσο και για τη φιλοξενία των βαθμοφόρων στο νησί μας.

Οι εκπαιδευόμενοι βαθμοφόροι, είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν σημαντικά τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια, με σκοπό να εμπλουτίσουν και να αναβαθμίσουν το Προσκοπικό Πρόγραμμα που εφαρμόζουν στα τμήματα, προς όφελος των παιδιών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos