×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μύκονος: Πόντιση επάλληλων πλωτών φραγμάτων στο τουρκικό πλοίο

16 Μαρτίου 2014 10:34

Ενημέρωση από το αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής σχετικά με την προσάραξη του M/V «YUSUF CEPNIOGLU» σημαίας Τουρκίας, στις βόρειες ακτές Μυκόνου.

Αναφορικά με την προσάραξη του M/V «YUSUF CEPNIOGLU» σημαίας Τουρκίας, που σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 08.03.14, γίνεται γνωστό ότι, παρουσία Κλιμακίου της αρμόδιας Διεύθυνσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και προσωπικού της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου και μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, πραγματοποιήθηκε η πόντιση επάλληλων σειρών πλωτών φραγμάτων περιμετρικά του πλοίου.

Αναμένεται η έναρξη των εργασιών της απάντλησης των πετρελαιοειδών καθώς και της μετακίνησης του φορτίου, ενώ τα υλικά εκ του φορτίου του πλοίου συνεχίζονται να περισυλλέγονται από συνεργεία.

Εξελίξεις θα δοθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Διακομιδή ασθενούς

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., 49χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos