×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μη προσέγγιση "SEA JET II" στη Μήλο και τη Σίφνο

14 Μαϊος 2014 10:35

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ ''SEA JET II'' Ν.Π. 10571, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο

από Φολέγανδρο για Μήλο - Σίφνο - Πειραιά, ότι η προσέγγιση στο λιμένα Μήλου ήταν επισφαλής λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και συνεχίζει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα προσέγγισης.

Στο λιμένα Μήλου ανέμεναν προς επιβίβαση δεκαεννέα (19) επιβάτες για Πειραιά και τέσσερις (04) επιβάτες για Σίφνο, ενώ δεν επρόκειτο σύμφωνα με δήλωση του ναυτικού πράκτορα να αποβιβαστεί κανείς.

Επίσης, ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σίφνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ ''SEA JET II'' Ν.Π. 10571, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Φολέγανδρο για Μήλο - Σίφνο - Πειραιά, ότι η προσέγγιση στο λιμένα Σίφνου ήταν επισφαλής λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και συνεχίζει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα προσέγγισης.

Στο λιμένα Σίφνου ανέμεναν προς επιβίβαση εννέα (09) επιβάτες για Πειραιά, ενώ δεν επρόκειτο σύμφωνα με δήλωση του ναυτικού πράκτορα να αποβιβαστεί κανείς.

Διακομιδή 16χρονης ασθενούς

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Σχοινούσας στο λιμάνι της Νάξου, με το Τ/Χ "ΑΡΓΟΚΟΙΛΙΩΤΙΣΣΑ" Τ.Ν. 99, 16χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos