×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συγχαρητήρια επιστολή τ' απεραθίτικου συλλόγου

01 Ιουνίου 2014 14:07

Με αφορμή την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων και τη σύσταση του νέου Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας τʼ Απεράθου, σας ευχόμαστε

καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο και στο νέο σας αγώνα που προβλέπεται δύσκολος, αλλά τόσο δημιουργικός και όμορφος, εφόσον θα πραγματοποιηθεί για το καλό του Τόπου μας και των ανθρώπων του, των συγχωριανών μας.

Τʼ Απεράθου έχει πολλά ζητούμενα και ζητήματα και έχει ανάγκη από εσάς και την αρωγή όλων μάς. Γιʼ αυτό σας δηλώνουμε απερίφραστα πως θα είμαστε στο πλευρό σας με τα μέσα που διαθέτουμε, τα οποία δυστυχώς δεν είναι πολλά, αλλά είναι ουσιαστικά, μιας και η δική μας αγάπη για το Χωριό είναι έντονη και «αναβλύζει» με την πρώτη ευκαιρία. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και εσείς βλέπετε στο πρόσωπο του Συλλόγου μας την αγάπη και την αλληλεγγύη αυτή.

Επίσης, η προβολή του Χωριού είναι απαραίτητη και αναπόφευκτη λόγω της ανάγκης ενίσχυσης του τουρισμού και γιʼ αυτό όπως ήδη γνωρίζετε διοοργανώνεται μια εκδήλωση στα Σφακιά της Κρήτης, τον προσεχή Ιούλιο, στην οποία ελπίζουμε να έχουμε τη συμμετοχή σας και για την οποία θα έλθουμε σε άμεση επικοινωνία μαζί σας. Καλό θα ήταν να διοργανώσουμε και άλλες εκδηλώσεις παρόμοιου τύπου στο Χωριό μας.

Το καλοκαίρι είναι κοντά και ελπίζουμε να έχουμε μια συνάντηση μαζί σας. Καλό και δημιουργικό «ταξίδι»!

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                          Η Γραμματέας

Μάρκος Μαργαρίτης             Μαρουδιά Σταυριανού

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos