×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Αποβίβαση επιτόκου στο λιμένα της Σύρου

14 Ιουνίου 2014 12:57

Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, προσέγγισε εκτάκτως,

βραδινές ώρες χθες, στο λιμένα Σύρου προερχόμενο από λιμένα Πάρου το Ε/Γ - Ο/Γ «BLUE STAR DELOS» Ν.Π. 12082, κατά παρέκκλιση του δρομολογίου του, προς αποβίβαση 23χρονης επιτόκου αλλοδαπής επιβάτιδος η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Η 23χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου ενώ το «BLUE STAR DELOS» απέπλευσε για συνέχιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου, με προορισμό τον Πειραιά.

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε χθες διακομιδή 36χρονου αλλοδαπού ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης από το λιμάνι της Σίφνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Τ/Χ «ΑΡΓΟΚΟΙΛΙΩΤΙΣΣΑ» Τ. ΝΑΞΟΥ 99.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρώτες πρωινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Φολέγανδρου στο λιμάνι της Θήρας, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΜΕΛΙΔΩΝΙΑ» Ν. Λαυρίου 456, 37χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos